BLOGG

Kundcase: Isa af Lygnern

Isa af Lygnern är en miljövänlig båt som drivs helt och hållet på elektricitet och trafikerar Lygnern med turer till Ramhultafallet, guidade turer runt sjön och kryssningar med mat och dryck.

8 fördelar med tidsbokning online

Funderar du på att börja ta emot bokningar online via din hemsida? I detta inlägg listar vi 8 fördelar för dig som företagare (och dina kunder) med att komma igång med tidsbokning online.

3 viktiga punkter att tänka på när du väljer nytt Event Management-verktyg

Med rätt digitalt verktyg blir det lätt att planera och administrera evenemang, därför listar vi i denna guide tre viktiga punkter att tänka på när du väljer nytt Event Management-verktyg.

Vi flyttar in på United Spaces

Tillsammans med några av våra samarbetspartners flyttar vi nu in i nya fräscha lokaler på United Spaces coworking office.
,

Intensiv start på 2018

Årets första månad har haft ett högt tempo med många spännande projekt, bland annat: rikstäckande marknadskampanjer, evenemangshantering samt nya kunder och samarbeten.

Lluvy AB fyller 3 år!

Idag fyller Lluvy AB 3 år! Vi tackar våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för denna fantastiskt roliga tid, och ser fram emot många år till!

God Jul & Gott Nytt År

Vi på Lluvy önskar alla våra fantastiska kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Lluvy Deals - Nu mycket mer än bara deals!

Vi har ett mål: Vi vill göra det lätt att nå ut digitalt. Därför har Lluvy Deals fått sig en rejäl uppfräschning.

Kickstarta hösten med SSL!

Vissa webbläsare varnar numera besökare att hemsidan inte är säker om SSL saknas. Vad är SSL och hur kan det förbättra ert sökresultat på Google?