Swesam är ett nystartat utvecklingsbolag vars affärsidé är att erbjuda riktiga jobb till människor med olika former av nedsatt arbetsförmåga. Jobben utförs antingen ute hos kund eller i den egna centralverkstaden. Tjänster som erbjuds är bl a legoarbeten som etikettering och inplastning samt olika former av produktionsjobb.

Centralverkstaden i Sisjön i Göteborg erbjuder en trygg arbetsmiljö och alla arbetsuppgifter anpassas efter varje arbetstagares förmåga och kompetens. Swesams mål är att skapa fler jobb som gör skillnad för alla: Kunden, samhället och arbetstagaren. Det finns människor med långvariga, ibland bestående problem, som helt enkelt bara vill ha ett tryggt arbete att gå till. Det kan vi nu erbjuda. Samtidigt får vi effektiva tjänster utförda av människor som både är oerhört lojala och produktiva.

Mer information om Swesam hittar du på www.swesam.com.

Vi på Lluvy har, tillsammans med samarbetspartners, hjälpt Swesam med:

  • Ny logotype och grafisk profil
  • Website: design och content
  • Pressutskick / Nyhetsbrev

Swesam nominerade i Visa vägen-priset 2018

Visa vägen-priset 2018 är Sveriges viktigaste arbetsmarknadspris och delas ut av Samhall. Svensk Samhällsservice är nominerat i klassen för arbetsgivare och Pontus Kåmark, VD, som Årets eldsjäl.

Klicka här för att rösta!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fjorton =