IT-lösningar för mindre företag, butiker och salonger

Företagare kämpar med att stärka sin digitala närvaro

Många tycker att det är krångligt och dyrt och det förstår vi. De digitala verktyg som finns är komplexa och kostsamma. De är anpassade för stora bolag och kedjor, och är en för stor investering för en enskild butik, restaurang eller mindre e-handel.

Alternativet är oftast att använda flera olika digitala verktyg, t.ex. ett för nyhetsbrev, ett annat för lojalitetsprogram, ett tredje för bokningssystem, och ett fjärde verktyg för enkätundersökningar… detta är inte hållbart i längden!

Ett konto,
massvis med verktyg

I My Lluvy har vi därför samlat enkla och användbara verktyg för dig som företagare. Du slipper konton och kontaktregister hos flera leverantörer, vilket ger dig bättre kontroll ur GDPR-synpunkt. Du sparar även tid genom att slippa lära dig och dina anställda flera olika verktyg.

Lägg din tid på det du kan bäst

Vår filosofi är att så mycket tråkig administration som möjligt ska automatiseras med hjälp av IT så att du som företagare kan lägga din tid på att utveckla din verksamhet, ge dina kunder fantastisk service och framför allt – göra det DU brinner för!

Automatisk kundkommunikation

Få varje kund att känna sig extra speciell med automatisk, men ändå individanpassad, digital kommunikation. Vi hjälper dig med exempelvis riktade kampanjer, lojalitetsprogram/kundklubb, kundsupport och inbjudan till VIP-kvällar.

En bra hemsida är din säljare dygnet runt

Behöver du hjälp med en genomtänkt, mobilanpassad och visuellt tilltalande hemsida?

På Lluvy kan vi hjälpa dig med att ta fram en helt ny hemsida, som på bästa sätt visar upp din verksamhet, och även vara behjälpliga med löpande underhåll, såsom text- och bilduppdateringar, när du själv inte hinner med.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.