My Lluvy:
Ett konto, tusen möjligheter

Skräddarsy ditt eget konto

Drömmer du precis som vi om vad mycket lättare det dagliga arbetet skulle vara om alla online-verktyg du behövde fanns samlade på ett och samma ställe med ett och samma login… Det är därför vi har skapat My Lluvy! Här finns allt du kan tänkas behöva, samlat och överskådligt, på ditt personliga konto.

Våra verktyg är lätta att integrera med din hemsida eller e-handel, och du kan okomplicerat aktivera och inaktivera verktygen. Oavsett vad du har för behov finns det en lösning och kombination som passar just dig!

Uppstartshjälp

Det ska gå snabbt och enkelt att komma igång med våra verktyg! Vi finns här för dig och stöttar dig under uppstarten, och givetvis allteftersom du behöver under tidens gång.

Konfiguration

My Lluvy är en mycket anpassningsbar plattform, och vi hjälper dig gärna att justera inställningarna till att passa perfekt utifrån just dina behov.

Design

Självklart ska ditt varumärke visas upp på bästa sätt i My Lluvys alla verktyg. Vi hjälper dig att lägga in din logotype och grafiska profil.

Utbildning

Vi utbildar dig och ditt team i allt ni behöver veta om My Lluvy, antingen på plats hos er, hos oss eller på distans via skärmdelning.

Spara tid med automatiska händelsekedjor

Med händelsekedjor kopplar du samman verktygen i My Lluvy till automatiska flöden, t.ex:

Till alla deltagare på ett evenemang skickas automatiskt en enkät dagen efter evenemanget för att få feedback. Alla som svarar får som tack ett erbjudande skickat till dem via SMS.

Du bestämmer vad som ska göras, när och till vem. Sen sköter My Lluvy resten!

Integrationer

My Lluvy kan enkelt kopplas ihop med de flesta andra IT-system såsom affärssystem, CRM, e-handel eller betalningslösningar.

Nedan visar vi några exempel på populära integrationer.

Logotype WordPress
Logotype WooCommerce
Logotype Swish

Betala inte i onödan

I My Lluvy betalar du en månadsavgift – men endast för de verktyg du behöver, och bara under den period du behöver dem!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.