My Lluvy:
Ett konto, tusen möjligheter

Kontakter

Ett överskådligt och lättadministrerat kontaktregister är en förutsättning för att arbeta med effektiv försäljning och kundrelationer. Här kan du enkelt gruppera dina kontakter, söka och filtrera. Genom att aktivera kund-login kan detta även nyttjas till digitala medlemskort.

Erbjudanden

Få fler återkommande kunder genom att enkelt administrera kundklubb, kampanjer samt riktade rabatter och erbjudanden till olika kundgrupper. Skapa visuellt tilltalande annonser på ett enkelt sätt, och få tydlig statistik över hur mycket dina erbjudanden nyttjas.

Evenemang

Kan användas för alla typer av evenemang, t.ex. VIP-kvällar, semiarium/kurser eller tävlingar. Du behöver bara lägga in information på en plats, sedan skapas och hanteras inbjudan, anmälan, betalning, bokningsbekräftelser och påminnelser automatiskt.

Nyhetsbrev

Ett enkelt verktyg för nyhetsbrev och e-postutskick, med mallar som anpassas till ditt företags grafiska profil, och som säkerställer att ditt utskick blir lika snyggt på mobil som på dator. Du kan snabbt och smidigt skapa utskick till olika kundgrupper, samt schemalägga och automatisera dessa.

Tidsbokning

Genom att kunderna själva kan se din kalender och boka sparar både du och kunderna tid. Tidsbokningsverktyget är lätt att administrera och kan enkelt kopplas på din befintliga hemsida. Det finns även möjlighet till kortbetalning direkt vid bokning.

Enkäter

Få värdefulla insikter och feedback från dina kunder, exempelvis för att förbättra produkter, tjänster och din verksamhet. Här kan du snabbt och enkelt utforma enkäter, undersökningar och omröstningar. Utifrån dessa skapas sedan rapporter som är värdefulla beslutsunderlag.

Support

Ett flexibelt ärendehanteringssystem som hjälper dig att förbättra service och kommunikation mot dina kunder. Få koll direkt på mängden ärenden och se vilka som ska prioriteras. Går även att användas internt till att-göra-listor för ökad produktivitet.

SMS

Enkel och snabb konversation då nästan alla SMS läses inom loppet av några minuter. Skapa massutskick eller skicka till utvalda kunder. Genom att kombineras med andra verktyg kan SMS användas för t.ex. påminnelser, rabattkuponger eller biljetter.

Projekt

Ett praktiskt verktyg för alla som arbetar med små eller stora projekt. Administrera projekt, delprojekt, ansvarsområden och uppgifter. Lägg upp tidsplan och budget, och få tydlig överblick över dina projekt i t.ex. Gantt-schema. Enkel tidsrapportering för projektdeltagare.

Spara tid med automatiska händelsekedjor

Med händelsekedjor kopplar du samman verktygen i My Lluvy till automatiska flöden, t.ex:

Till alla deltagare på ett evenemang skickas automatiskt en enkät dagen efter evenemanget för att få feedback. Alla som svarar får som tack ett erbjudande skickat till dem via SMS.

Du bestämmer vad som ska göras, när och till vem. Sen sköter My Lluvy resten!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.