ENKÄTER

Från 50 kr / månad
exklusive moms

Få svar med effektiva enkäter

Få värdefulla insikter och feedback från dina kunder, exempelvis för att förbättra produkter, tjänster och din verksamhet. Här kan du snabbt och enkelt utforma enkäter, undersökningar och omröstningar. Utifrån dessa skapas sedan rapporter som är värdefulla beslutsunderlag.

Vad tycker du?

Oavsett vad det är du vill veta så är vårt enkätverktyg ett smidigt sätt att få reda på det! Utforma formuläret precis som du vill och spara flera olika mallar, som du bland annat kan knyta ihop med vårt verktyg händelsekedjor. Med ett tydligt format som du enkelt kan sprida på sociala medier eller via e-post så kommer du att få värdefulla svarsresultat!

  • Skapa din enkät med drag-and-drop editorn

    Ett exempel på hur en enkät skapats i My Lluvy Enkäter
  • Tydlig rapport över alla svar

    Ett exempel på insamlat data från enkätundersökning i My Lluvy Enkäter

Några fördelar med My Lluvy – Enkäter

Nå ut till rätt målgrupp

Välj om enkäten ska vara öppen för vem som helst att fylla i eller om endast ett visst urval av kontakter eller grupper ska ha åtkomst till enkäten.

Schemalägg

Skicka direkt, schemalägg, eller koppla ”triggers” via händelsekedjor, det vill säga att en enkät skickas automatiskt vid t.ex. köp av en produkt eller när man deltagit vid ett evenemang.

Mobilanpassat

Enkäterna utformas efter din mall och med din logotyp och ser givetvis bra ut oavsett om mottagaren öppnar den i dator, mobil eller surfplatta.

Tydlig rapport över svar

Du får tillgång till en rapport med enkel och tydlig statistik efter din utskickade enkät. Den visar både en sammanställning av alla svar samt detaljerad svarsinformation för varje fråga.

Enkäter är ett av många verktyg i plattformen My Lluvy. Läs mer om alla våra verktyg här.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.