KONTAKTER

Få bättre kontakt med dina kontakter

Ett överskådligt och lättadministrerat kontaktregister är en förutsättning för att arbeta effektivt med försäljning och kundrelationer. Här kan du enkelt gruppera dina kontakter, söka och filtrera.

Ordning och reda

Med My Lluvy – Kontakter blir det enkelt att hålla koll på dina kontakter. Här samlas alla kunder, medlemmar, leverantörer och samarbetspartners på ett ställe. Du kan enkelt skräddarsy dina kund- och företagskort för att få med all information som är viktig för just dig och ditt företag.

Tips! Ta även en titt på verktygen Medlemskap och Mina Sidor.

  • Kontaktregister

    Skärmdump lista kontakter från My Lluvy Kontakter
  • Kontaktkort

    Redigera kontakt i My Lluvy Kontakter
  • Företagskort

    Redigera företag i My Lluvy Kontakter

Några fördelar med My Lluvy – Kontakter

Anpassningsbart

Kontaktregistret går att anpassa med flera valbara fält och funktioner. Optimalt för arbete med B2C, B2B eller medlemshantering.

Gruppera dina kontakter

Sortera kontakter i olika grupper, t.ex. intresseområden, som sedan kan användas för riktade nyhetsbrevsutskick eller evenemangsinbjudningar.

Hantera personal

Skapa särskilda kontaktkort för ditt team med kontaktuppgifter, kontaktperson och kontaktuppgifter vid olycka samt lista utbildningar, certifieringar och kompetens.

Framtaget med GDPR i åtanke

All information om varje kontakt sparas i en logg med information om t.ex. när kontakten registrerades, senaste uppdatering, om kontakten vill ta emot e-postutskick och mycket mer. Allt enligt GDPR-standard.

My Lluvy

Kontakter är ett av många verktyg i plattformen My Lluvy. Vi har skapat en portal där vi samlat våra onlineverktyg – allt för att underlätta din arbetsdag!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.