Medlemskap

För alla gemenskaper

Oavsett vad du har för behov så är vårt verktyg Medlemskap för dig! Från kundklubbar till föreningar, och allt däremellan, så sköter du enkelt din medlemshantering hos oss.

Smidig hantering och kommunikation

Slipp excel-dokument, e-postlistor och fysiska medlemskort! I My Lluvy – Medlemskap samlar du alla dina medlemmars kontaktuppgifter och kan sköta all kommunikation på en och samma plattform.

Verktyget Medlemskap är ett tillägg till verktyget Kontakter, och kan med fördel även kompletteras med Mina Sidor.

  • Se tydligt vilka som betalt medlemsavgiften

    Ett exempel på hur medlemsavgifter visas i My Lluvy Medlemskap

Några fördelar med My Lluvy – Medlemskap

Stenkoll på dina medlemmar

All information om dina medlemmar såsom kontaktuppgifter och medlemsinformation finns samlat på ett kontaktkort. Självklart framtaget med GDPR i åtanke. Läs mer på Kontakter.

Automatisk kommunikation

Förenkla kommunikationen med dina medlemmar med automatiska e-postutskick! Exempelvis, välkomstmail till nyregistrerade medlemmar, eller påminnelse när det är dags att förnya sitt medlemskap.

Hantera avgifter

Administration kring medlemskapsförnyelse sker automatiskt, och du kan välja om medlemskapen förnyas samtidigt för alla medlemmar, t.ex. varje kalenderår, eller enskilt för varje medlem, t.ex. årsvis baserat på registreringsdatum.

Betalning online

Gör det ännu enklare för medlemmarna att förnya sitt medlemskap genom att de kan betala direkt online, antingen via kortbetalning eller Swish.

My Lluvy

Kontakter är ett av många verktyg i plattformen My Lluvy. Vi har skapat en portal där vi samlat våra onlineverktyg – allt för att underlätta din arbetsdag!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.