NYHETSBREV

Effektiv kommunikation via e-post

Ett enkelt verktyg för nyhetsbrev och e-postutskick, där du kan skapa mallar som anpassas efter ditt företags grafiska profil, och säkerställa att ditt utskick blir lika snyggt på mobil som på dator. Du kan även snabbt och smidigt skapa utskick till olika kundgrupper, samt schemalägga och automatisera dessa.

Varför nyhetsbrev?

Det finns många fördelar med att skicka nyhetsbrev. Bland annat så är det ett miljövänligt sätt att göra utskick till dina kunder, medlemmar, anställda eller personer som är intresserade av din verksamhet – och dessutom till en låg kostnad!

Du kan enkelt mäta responsen på nyhetsbrevet och använda det för att länka till, och öka trafiken på, din hemsida.

  • Enkel drag-and-drop editor

    Administratörsvy över editorn i My Lluvy Nyhetsbrev
  • Exempel på färdigt nyhetsbrev

    Ett exempel på nyhetsbrev skapat med My Lluvy Nyhetsbrev
  • Alla mottagare samlade i smidigt kontaktregister

    Skärmdump lista kontakter från My Lluvy Kontakter

Några fördelar med My Lluvy – Nyhetsbrev

Nå ut till fler

Samla prenumeranter genom tydliga formulär på din hemsida, och skicka sedan riktade utskick till olika grupper.

Mobilanpassat

Nyhetsbreven ser självklart lika bra ut oavsett om mottagaren läser det i sin dator, mobil eller surfplatta.

Schemalägg

Du kan skicka nyhetsbrevet direkt, schemalägga till önskat datum och tid eller skicka automatiskt vid t.ex. ny medlemsregistrering eller vid anmälan till ett evenemang.

Statistik

Till varje utskick skapas en rapport som tydligt visar bland annat hur många som har läst, om det inte nått fram, om mottagaren har avslutat prenumerationen eller klickat på länkar.

Drag-and-drop editor

Du behöver ingen kunskap om kodning för att skapa snygga nyhetsbrev! I vårt verktyg ”bygger” du innehållet med hjälp av olika block, t.ex. text, bilder och knappar.

Dela på sociala medier

Varje nyhetsbrev får en unik webb-länk som gör det lätt för dig att dela vidare på sociala medier som exempelvis Facebook eller LinkedIn.

My Lluvy

Kontakter är ett av många verktyg i plattformen My Lluvy. Vi har skapat en portal där vi samlat våra onlineverktyg – allt för att underlätta din arbetsdag!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.