SMS

Enkel och snabb konversation med SMS

Visste du att nästan alla sms läses inom loppet av några minuter? Med vår tjänst kan du skapa massutskick eller skicka till utvalda kunder. Genom att kombineras med andra verktyg kan My Lluvy – SMS användas för bland annat påminnelser, rabattkuponger eller biljetter.

Du når fram till kund

Sms har en större sannolikhet att bli läst jämfört med e-post och blir inte bortsållat bland övriga notiser på mobilen. Med sms kan du snabbt och enkelt informera dina kunder om rabatter och erbjudanden som är av värde för dem!

  • Ett exempel på sms-utskick från My Lluvy SMS visas i en smartphone

Några fördelar med My Lluvy – SMS

Nå ut till fler

Gör sms-utskick till hela kontaktregistret eller skicka riktade och anpassade meddelanden till olika grupper eller enskilda kontakter.

Hej {Förnamn}!

Med dynamiskt anpassningsbara fält, för till exempel namn, stad, eller intresseområden, blir dina sms mer personliga!

Schemalägg

Du kan skicka sms direkt, schemalägga till önskat datum och tid eller skicka automatiskt som t.ex. påminnelse ett dygn innan bokning eller med biljett vid anmälan till ett evenemang.

Länka vidare

Skicka med länk i sms:et till exempelvis en webbplats, pdf-dokument, enkätundersökning, evenemangsanmälan, kampanjsida eller sociala medier.

SMS är ett av många verktyg i plattformen My Lluvy. Läs mer om alla våra verktyg här.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.