Tidsbokning

Öka din försäljning med tidsbokning online

Vårt verktyg för tidsbokning är lätt att administrera och kan enkelt integreras på din hemsida. Där kan kunderna själva se din kalender, boka sin tid och betala direkt med kort. Det sparar tid både för kunderna och dig!

Börja boka!

My Lluvy – Tidsbokning är ett mycket flexibelt system som kan användas till allt från att boka behandlingar, kurstillfällen, guidade turer, träningspass till övernattningslägenheter. Bara fantasin sätter gränser!

Oavsett vad tidsbokningen används till så är det ett verktyg som minskar administration, sparar tid och underlättar både för dig och dina kunder.

  • Admin-kalender

    Ett exempel på hur administratörens kalender ser ut i My Lluvy Tidsbokning

Några fördelar med My Lluvy – Tidsbokning

Ordning och reda i kundregistret

Dina kunder sparas i ett tydligt kundregister, och du kan enkelt meddela kunden om en bokning behöver ändras. Läs mer under Kontakter.

Bokningssida online

Tidsbokningen kan integreras sömlöst på din hemsida som kalender eller lista, och kan givetvis anpassas efter din grafiska profil och med din logotyp.

Enkelt för kunden

Dina kunder kan själva boka, ändra sin bokning och avboka, var som helst och när som helst på dygnet, t.ex. på spårvagnen hem från nattskiftet. Hur smidigt som helst!

Betalning direkt

Dina kunder kan betala direkt vid bokning online, och du kan välja själv om du vill aktivera kortbetalning, Swish, faktura eller betalning på plats.

Enkelt för dig

Mer vår tidsbokning får du lättare koll på ditt schema, att boka in kunder, hantera öppettider, mallar och mycket mer – allt för att ge dig mer tid till att fokusera på dina kunder.

Automatiserad e-post

Kundkommunikation via e-post som sköter sig själv! My Lluvy skickar automatiskt boknings- och avbokningsbekräftelser, påminnelser och meddelanden vid justering av bokning.

My Lluvy

Kontakter är ett av många verktyg i plattformen My Lluvy. Vi har skapat en portal där vi samlat våra onlineverktyg – allt för att underlätta din arbetsdag!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.