IT-lösningar för större företag & organisationer

Komplex verksamhet kräver enkel IT

I större och komplexa verksamheter innebär IT-lösningar ofta en stor utmaning. Avdelningars behov ser olika ut, information ska fördelas till flera roller och data skickas mellan flertalet system. På Lluvy hjälper vi er att se över helheten och hitta en lösning som gör det lätt, sparar tid och ökar er produktivitet.

Skräddarsytt eller plug-and-play?

Ingen verksamhet är den andra lik, men många kämpar ändå med snarlika problem. Därför har vi en väl utvecklad plattform med ett antal grundverktyg, som kan anpassas vidare eller användas precis som de är.

På så sätt kortar vi ner utvecklingstiden och kan skapa IT-lösningar som är 100% anpassade till just er verksamhets behov.

Apputveckling

Vi hjälper dig att förvandla dina affärsvisioner till moderna, pålitliga och snygga appar för både Android och iOS. Vår målsättning är alltid att applikationen ska vara tilltalande och användarvänlig för appens målgrupp samt motsvara/resultera i era önskemål, oavsett om det gäller ökad försäljning, tydligare kommunikation eller stärkt varumärke åt ert företag.

Nulägesanalys

Att införa nya IT-system kan ofta vara en stor och komplex process, där man först behöver förstå nuläget. Vi hjälper er att överblicka processer, informationsflöden, befintliga system och integrationer. Allt för att ta reda på vart det finns flaskhalsar och vilka resurser som påverkas samt vad som måste åtgärdas för att nå era mål.

Har er hemsida inte hängt med?

En komplett IT-lösning bör integreras och/eller kompletteras med en genomtänkt, mobilanpassad och visuellt tilltalande website.

Vi hjälper dig hela vägen, från en helt ny hemsida till att skapa automatiska flöden vid försäljning och tidsbokning online, samt med integration till affärssystem och säljverktyg.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.