Åtta verktyg i en plattform

Lluvy är en webbaserad plattform, där du endast behöver ett konto för att få tillgång till 8 olika digitala verktyg som arbetar för dig 24-7.  Lluvy passar alla typer av verksamheter, och används idag av allt från enmansbolag till stora koncerner.

Kontakter

Kontakter

Ett överskådligt och lättadministrerat kontaktregister är en förutsättning för att arbeta med effektiv försäljning och kundrelationer. Här kan du enkelt gruppera dina kontakter, söka och filtrera. Genom att aktivera kund-login kan detta även nyttjas till digitala medlemskort.

Erbjudanden

Erbjudanden

Få fler återkommande kunder genom att enkelt administrera kundklubb, kampanjer samt riktade rabatter och erbjudanden till olika kundgrupper. Skapa visuellt tilltalande annonser på ett enkelt sätt, och få tydlig statistik över hur mycket dina erbjudanden nyttjas.

Evenemang

Evenemang

Kan användas för alla typer av evenemang, t.ex. VIP-kvällar, semiarium/kurser eller tävlingar. Du behöver bara lägga in information på en plats, sedan skapas och hanteras inbjudan, anmälan, betalning, bokningsbekräftelser & påminnelser automatiskt.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Ett enkelt verktyg för nyhetsbrev och e-postutskick, med mallar som säkerställer att ditt utskick blir lika snyggt på mobil som på dator och som anpassas till ditt företags grafiska profil. Du kan snabbt och smidigt skapa utskick till olika kundgrupper, schemalägga och automatisera.

Tidsbokning

Tidsbokning

Genom att kunderna själva kan se din kalender och boka sparar både du och kunderna tid. Tidsbokningsverktyget är lätt att administrera och kan enkelt kopplas på din befintliga hemsida. Det finns även möjlighet till kortbetalning direkt vid bokning.

Enkäter och undersökningar

Enkäter

Få värdefulla insikter och feedback från dina kunder, exempelvis för att förbättra produkter, tjänster och din verksamhet. Här kan du snabbt och enkelt skapa enkäter, undersökningar och omröstningar. Från dessa skapas rapporter som är värdefulla beslutsunderlag.

Support

Support

Ett flexibelt ärendehanteringssystem som hjälper dig förbättra service och kommunikationen mot dina kunder. Få koll direkt på mängden ärenden och se vilka som ska prioriteras. Går även att användas internt till att-göra-listor för ökad produktivet.

SMS

SMS

Enkel och snabb konversation då nästan alla SMS läses inom loppet av några minuter. Skapa massutskick eller skicka till utvalda kunder. Genom att användas ihop med andra verktyg kan SMS användas för t.ex. påminnelser, rabattkuponger eller biljetter.

Vill du veta mer?

Lluvy är lätt att använda och otroligt effektiv. Vi visar dig hur den snabbt kan ta din affärsverksamhet till nya nivåer.

Boka en demonstration idag!