Lluvy Website

Ett komplett hemsidepaket

En genomtänkt, mobilanpassad och visuellt tilltalande hemsida är grunden till framgångsrik digital marknadsföring.
Med Lluvy Website får du kontinuerlig hjälp med din hemsida, med allt från responsiv design och tekniskt underhåll till löpande uppdateringar.

Lluvy Website är ett komplett hemside-paket där även support, daglig backup och tekniskt underhåll ingår.

Hemsida

Vi bygger din hemsida med ny modern design, som är lika snygg och funktionell i mobiltelefonen som på surfplattan och datorn.

Självklart ser vi till att hemsidan byggs på det sätt som Google gillar, och att den är snabb och säker.

Vi ser även till att koppla upp din hemsida mot Google Analytics för besöksstatistik samt kan integrera sociala medier och blogg- och nyhetsfunktionalitet.

Lluvy Website – Supportavtal

En hemsida är levande, precis som din verksamhet! Den blir egentligen aldrig färdig, utan kan och bör ständigt förbättras för att alltid vara aktuell och funktionell. Med vårt supportavtal ser vi till att hemsidan får växa och utvecklas löpande, samtidigt som vi även sköter det tekniska underhållet.

Teknik

Vi håller CMS, tema och plugins uppdaterade, samt tar regelbunden backup av filer och databas. Du behöver aldrig tänka på att tekniken ska fungera!

Innehåll

Vi hjälper dig att få upp dina senaste texter, bilder eller nyhetsinlägg när du själv inte hinner, så att innehållet på din sida är up to date.

Rådgivning

Vi vill att din sida ska arbeta för dig! Vi bollar därför gärna idéer om exempelvis hur hemsidan kan bli tydligare, sälja bättre eller målgruppsanpassas.

E-handel

När man startar en e-handel är det mycket att tänka på; Vilka betalningsalternativ ska finnas? Hur ska produkterna fraktas till kund? Vad måste stå med i köpvillkoren? Hur hanterar man ett lager?

Vi har hjälpt många att komma igång. Det är viktigt för oss att inte bara göra en punktinsats med att bygga en webshop, utan vill stötta med erfarenhet och råd under hela processen.

Din nya webshop blir enkel att sköta och du får full kontroll över hela kedjan från beställning till betalning. I systemet får du tillgång till orderhantering, kundregister, lagersaldo, försäljningsrapporter, statistik och mycket mer.

Hur går det till?

Vi vill alltid att ett nytt samarbete ska gå så smidigt som möjligt. Därför har vi gjort en ”ny kund-guide”, så att du snabbt och enkelt kan se hur ett samarbete med oss brukar se ut!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte där vi visar upp våra lösningar samt diskuterar hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt.